Porta

Clasificare finisaje

Verificati numarul de stele aferent finisajului selectat.

Clasificarea Porta ia in considerare sase grupe in care sunt incluse toate categoriile de finisaje folosite in gama de usi Porta. In cadrul clasificarii s-au luat de asemenea in considerare calitatea, durabilitatea si estetica finisajului – speram ca aceasta clasificare va va ajuta in luarea unei decizii optime. Pentru fiecare produs prezentat veti gasi si informatii privind clasificarea finisajului utilizat.

ECONOMIC

Clasa care asigura un raport excelent de pret si calitate.

STANDARD

Clasa generala Porta asigura posibilitatea unei utilizari pe termen lung in gospodariile individuale.

Indoor acrylic paint

STANDARD PLUS

Clasa STANDARD Plus se caracterizeaza prin parametri specifici de frecare si rezistenta la umiditate.

Portadecor, Portasynchro 3D, Portacortex, Super Matt

PREMIUM

Clasa cu cele mai bune rezultate, garanteaza o calitate inalta de exploatare, utilizarea acestora fiind recomandata in blocuri de locuinte si birouri.

Portadur, Vopsea Acrilica UV, Furnir Natural Stejar Satin, Furnir Natural Select, Furnir Natural Stejar, Furnir Natural Frasin, Furnir Natural Nuc, PVC, Vopsea acrilica pentru exterior, Vopsea pe baza de apa (de exterior)

PROFESIONAL

Clasa care combina functionalitatea si eleganta acolo unde usile sunt expuse direct actiunii factorilor externi. Se recomanda in hoteluri, cladiri publice si birouri.

CPL HQ, Vopsea pe baza de poliester, Portaperfect 3D, Placa din otel laminata PVC

EXTREM

Clasa care, datorita parametrilor tehnici, ofera protectia impusa de factorii externi; este recomandata utilizarea in spatii cu trafic intens.

CPL 0,7, HPL, Otel inoxidabil

Date despre finisaje

 

Pe baza standardelor europene, am realizat, special pentru dumneavoastra, o clasificare a finisajelor utilizate pentru produsele Porta – luand in considerare diferiti factori externi care actioneaza direct asupra durabilitatii suprafetei usilor. Agentii externi care actioneaza asupra usii si cu precadere a finisajului acesteia in procesul de uzura zilnica sunt:

FENOMENUL DE FRECARE

Acest fenomen este un aspect inevitabil in utilizarea oricarei usi. Zilnic, usile sunt supuse unor repetate actiuni de inchidere-deschidere al caror scop de baza il reprezinta trecerea persoanelor; de cele mai multe ori insa, mainile ocupate, documentele transportate sau lucrurile personale fac imposibila utilizarea lor corecta. Suprafata canatului trebuie sa reziste la jocurile neatente si zglobii ale copiilor, precum si la caracterul jucaus si nerabdator al animalelor de companie.

UMIDITATE

Umiditatea crescuta in imediata apropiere a usilor influenteaza negativ finisajul; pastrarea finisajului in conditii minime de umiditate garanteaza pastrarea formei si o suprafata uniforma pe tot parcursul utilizarii.

SUBSTANTELE
DE CURATARE

Lucrarile de curatenie atat in locuinta proprie cat si in firme necesita folosirea unor substante de curatare, care de multe ori pot afecta durabilitatea usilor.

LUMINA ZILEI

A factor, causing colour tone changes in long-term perspecive of door use. We have tested for you all the veneer types and the way they react to daylight after years of use and we may declare with pride and conviction that the selected by us door veneer solutions achieve excellent results throughout the entire period of their use