Porta

Cariere

Vezi cum este să lucrezi la PORTA

Vrei să lucrezi la noi? Verificați ce poziții disponibile avem:

Recrutare

Stim ca in orice companie de succes, cel mai mare avantaj sunt oamenii. La Porta ne dorim ca fiecare angajat si colaborator sa se bucure de satisfactia muncii si sa participe activ la viata si dezvoltarea companiei noastre. Astfel, fiecare proces de recrutare incepe cu o conversatie, menita sa ne ajute sa ne descoperim reciproc cu cei care isi doresc sa lucreze cu noi, sa ne ofere sansa de a prezenta regulile companiei si de a ne comunica asteptarile.

 

Dezvoltare

La Porta incercam in mod constant sa construim locuri de munca performante, care sa le ofere angajatilor nostri sansa de a-si perfectiona cunostintele, de a progresa si de a-si dezvolta abilitatile. De aceea, deseori punem la dispozitia acestora cursuri esentiale, menite sa ajute la facilitarea implementarii sarcinilor zilnice. In egala masura, acest proces de dezvoltare ne ofera posibilitatea de a castiga o experienta valoroasa, pe care o putem implementa in celelalte fabrici ale noastre.

 

Varietate

Credem cu tarie in crearea unui mediu de lucru bazat pe diversitate, unde fiecare poate contribui cu propria abordare. Suntem deschisi tinerilor – cei care aduc intotdeauna o energie proaspata, dinamism si dorinta de a contribui la crearea unei lumi mai bune. In acest sens, am dezvoltat o serie de solutii menite sa faciliteze intrarea si integrarea acestor tineri pe piata muncii, am creat concursuri unde acestia isi pot sustine si prezenta ideile si colaboram cu o serie de programe de cariere academice.

 

Responsabilitate sociala

La Porta ne dorim sa integram fiecare angajat, astfel incat sa simta ca face parte dintr-o familie extinsa, unde poate conta pe sprijinul colegilor. Promovam spiritul de echipa atat in indeplinirea indatoririlor zilnice, cat si in cadrul intalnirilor de socializare. Astfel, de la petreceri de Craciun, la team buildinguri si evenimente corporate, cream mereu noi oportunitati pentru ca fiecare angajat sa aiba sansa sa socializeze si sa isi consolideze pozitia in cadrul grupului nostru. In egala masura, respectam valorile familiei si ne dorim sa facilitam tinerelor mame intoarcerea la lucru, intr-un mediu deschis.

Porta a aderat dintotdeauna trendului de responsabilitate sociala corporate, promovand si sustinand cultura locala si initiativele in educatie. Credem cu tarie ca este menirea fiecarei organizatii de a exercita o influenta pozitiva asupra mediului in care opereaza.

Confirmarea eforturilor noastre si buna reputatie pe care o are compania noastra este titlul de Employer Solid primit in anul 2014.

Te invitam sa descoperi toate oportunitatile de cariera din cadrul companiei noastre si sa aplici.