Ieși pe +
când ai prețuri cu -

10 colecții la reducere, 10 motive să zâmbești

Gamă largă de produse
Fiabilitate și design contemporan
Adaptabilitate și personalizare
Rețea vastă de distribuție

Verifică prețul promoțional în magazinul preferat:

Găsește mai jos partenerii PORTA pentru o ofertă de preț completă și pentru mai multe informații despre produsele disponibile.

ALBA IULIA
APAHIDA
ARAD
BACĂU
BAIA MARE
BÂRLAD
BISTRIȚA
BOTOȘANI
BRĂILA
BRAȘOV
BUCUREȘTI
BUZĂU
CLUJ
CONSTANȚA
CRAIOVA
CREVEDIA
DEVA
DROBETA TURNU-SEVERIN
FOCȘANI
GALAȚI
IAȘI
MIERCUREA CIUC
NĂSĂUD
ORADEA
PAȘCANI
PIATRA NEAMȚ
PITEȘTI
PLOIEȘTI
RĂDĂUȚI
RÂMNICU VÂLCEA
SALCEA
SATU MARE
SIBIU
SLATINA
SUCEAVA
TÂRGU JIU
TÂRGU MUREȘ
TECUCI
TIMIȘOARA
TURDA
VASLUI
VICOVU DE JOS
ZALĂU

Întrebări frecvente

Care este prețul acestui produs?

Prețul final al produsului include prețul foii de ușă, prețul tocului, prețul pervazului (la unele modele de tocuri) și cel al mânerului. Serviciile de montaj sau transport reprezintă costuri adiționale.

De asemenea, pentru a primi o ofertă de preț, vă rugăm să contactați un partener autorizat PORTA DOORS.

Realizați uși la comandă în funcție de dimensiunile dorite de client?

Produsele noastre se pot comanda în funcție de dimensiunile golului de zid aferente. Consultați catalogul PORTA — la finalul acestuia regăsiți dimensiunile standard ale golurilor de zid necesare pentru montarea produselor.

În cazul în care golurile de zid diferă de cele menționate în aceste tabele, avem posibilitatea de a realiza produsul în varianta non-standard (Contract) conform cerințelor dumneavoastră, contra unui cost adițional. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați un partener autorizat PORTA DOORS.

Se pot comanda uși în alte culori decât cele din catalog?

Da, putem produce pe culori speciale, atât în varianta de uși vopsite, cât și în cea de uși finisate cu folie, existând posibilitatea unei cantități minime de comandă. Produsul va avea un cost adițional față de prețul standard.

În cazul în care doriți o culoare care nu se regăsește în catalogul Porta, vă rugăm să contactați un partener autorizat PORTA DOORS pentru a verifica posibilitatea realizării unei comenzi non-standard.

Cum procedez dacă un produs prezintă un defect și se află în perioada de garanție?

În cazul în care produsul prezintă un defect și acesta se află în perioada de garanție, avem rugămintea de a contacta partenerul de unde ați achiziționat produsul pentru a se constata problema, urmând ca acesta să proceseze reclamația către fabrică.

Ușile se montează înainte sau după montarea gresiei / parchetului / plintei / tapetului?

Ușile se montează în spații complet finisate (pardoseli și pereți finisați, inclusiv parchet, tapet, zugrăveală etc.).

Am cumpărat uși de la un partener PORTA. Cine îmi asigură montajul acestora?

De regulă distribuitorii autorizați Porta oferă inclusiv servicii de montaj prin echipe proprii sau externalizate. În cazul în care partenerul de unde ați achiziționat produsele noastre nu vă poate ajuta cu montajul acestora, avem rugămintea să contactați un montator autorizat PORTA DOORS.

Disclaimer

Prețurile prezentate sunt valabile la achiziționarea foii de ușă în set cu tocul Porta System dimensiunea « A », pe culorile selectate și se referă la produsele standard, fiind doar o recomandare de preț maxim din partea Porta KMI România SRL și trebuie tratate ca atare. Prețul final, la care puteți achiziționa produsul Porta, este stabilit de către Vânzător. Pentru a obține oferta de preț  inclusiv pentru costuri adiționale (cum ar fi accesorii, transport, montaj etc.)- vă rugăm contactați oricare dintre Vânzători, respectiv distribuitorii Porta KMI România sau partenerii lor autorizați.

Prețurile maximale recomandate de Porta KMI România menționate în acest material sunt valabile în perioada 27.05.2024-29.07.2024

Răsfoiește catalogul PORTA DOORS

Vezi ultimele noutăți și informații complete despre modelele noastre.

Răsfoiește catalogul